Download vores gratis app Field's ? Klik her

The South Indian i Field's

Shop visual The South Indian

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 11.00 - 22.00

Kontakt

81 91 91 81

The South Indian

Indisk mad i Field's | Velkommen til The South Indian

På The South Indian har du mulighed for at opleve autentisk sydindisk mad fremstillet af bedste råvarer og ud fra en stolt madtradition. Kom indenfor.

The South Indian – indisk mad i Field’s

Er du til den lækre, krydrede smag af ægte indisk mad? Så behøver du hverken at tage til Delhi, Calcutta eller Mumbai. Oplev autentisk sydindisk mad på Amager – tag et afbræk fra shoppingturen og lad dig forkæle på The South Indian i Field’s.

Chetinad er et livligt, historisk handelsområde i det sydlige Indien. Oversat til dansk betyder ordet ”mesterkok” og beskriver dermed meget træffende madmissionen på The South Indian: at levere autentisk sydindisk mad af højeste kvalitet.

Siden The South Indian åbnede på Godthåbsvej 12 på Frederiksberg i januar 2015, har de forkælet københavnere med den aromatiske og krydrede smag af ægte sydindisk mad, og vi er glade for, at vi nu også har mulighed for at forkæle dig med smagen af Indien i Field’s på Amager.

Sydindisk mad

Chetinad er det fineste inden for indisk madkunst og er berømt for brugen af spændende krydderier i tilberedningen af maden – særligt kød, fisk og kylling. På the South Indian elsker de den stolte sydindiske madtradition og mad, som er lavet fra bunden uden tilsætning af kunstige farvestoffer. Kom indenfor og oplev smagen af Indien midt på Amager. Vi glæder os til at forkæle dig på The South Indian. 

Deals and News The South Indian

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top