Download vores gratis app Field's ? Klik her

Quickrep i Field's

Shop visual Quickrep

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

70 77 77 07

Quickrep

Quickrep i Field’s

Før du shopper i Field’s, kan du med fordel smutte en tur forbi Quickrep, hvis du skal have repareret din mobiltelefon eller tablet. Så reparerer vi din telefon, mens du shopper. Reparationen er klaret en time senere, så det bliver ikke mere enkelt. Samtidig kan du købe tilbehør til din iPhone, iPad, Samsung, Nokia m.m. Vi vejleder dig gerne, da vores team af medarbejdere elsker den tekniske verden, og har et grundigt kendskab til de forskellig mærker og modeller.

Danmarks bedste indenfor mobil- og tablet reparation

QuickRep er en del af iExpert.dk. Af Trustpilot blev vi i 2011, 2012 og 2013 kåret som Danmarks bedste indenfor mobil- og tablet reparation. Du kan derfor trygt overlade din iPhone, iPad, HTC eller Samsung mobil til os. Det gælder, uanset om der er tale om fejl ved hardwaren eller softwaren. Vi kan fx fjerne skadeligt software som fx virus og spyware. Vi kan også udskifte reservedele, opgradere ram, strømforsyning, drev, harddisken og meget andet. Vil du gerne have bedre styr på programmerne på din computer, kan vi også gerne opdatere eller geninstallere styresystemet til din computer.

Når du afleverer din computer eller mobil hos os, får du et bud på, hvad det vil koste. Vi går først i gang med reparationen, når du har accepteret tilbuddet. Vi har som minimum 6 måneder garanti på de reparationer, vi udfører, så du kan være helt tryg.

Du finder os på plan 1 - ud for Bianco. Vi reparerer alle skader, uanset mærke og model med 2 års garanti.

Vi glæder os til at yde dig den bedste service, så du igen kan være godt kørende.

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top