titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Field's ? Klik her

Butikker Aldo

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

32 62 44 30
  • Aldo På sociale netværk:

Aldo i Field's

Aldo i Field's

Aldo er en skobutik, der appellerer bredt og som har opnået international anerkendelse. Aldo designer moderigtigt fodtøj af høj kvalitet samt lækre lædersager og accessories. Hvis du foretrækker en klassisk stil og elsker mode, vil du være vild med Aldo. Foruden sko finder du et stort udvalg af lædervarer, så hvad med at finde den perfekte lædertaske til arbejdet? Vi har tasker til både kvinder og mænd.

Herresko og damesko

I butikken kan du finde sko til både kvinder og mænd. Måske leder du efter behagelige sko til arbejdet? Smarte lædersandaler til foråret- og sommeren? Eller måske støvler til at komme godt igennem vinteren? Uanset, hvad du vælger, får du sko i et klassisk design og i bedste kvalitet.

Få hjælp i den populære skokæde

Når du besøger os i Field’s vil du lægge mærke til, at butikken er lys og åben. Vi står klar til at hjælpe og guide dig til dit bedste køb. Du får den bedst mulige service og du vil føle dig godt tilpas, når du i ro og fred kan finde de rette sko. Butikkens ansatte hjælper dig gerne med at finde de sko, der har den bedste pasform og falder i din smag. Her finder du de sko, som du kan bruge til den næste fest eller til dagligdagen på kontoret. Du finder altid et bredt udvalg af designs og modeller. Aldo skaber trendsættende kollektioner til både USA, Irland, Canada, England samt mange andre lande. Vidste du for eksempel, at Aldo er fast leverandør af sko til modesiderne i internationale modemagasiner?

Vi ser frem til at guide dig til et godt køb.

Bons Plans et Actualité Aldo

Se andre Tasker og kufferter

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top