Download vores gratis app Field's ? Klik her

Babysam i Field's

Shop visual Babysam

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

73 11 58 61

Butikker Babysam

BabySam i Field’s

Kom ind og bliv inspireret af et kæmpe udvalg af tøj, legetøj og meget mere til dit barn i BabySams flotte nye butik i Field’s.

BabySam er blandt Nordens største, når det gælder babyudstyr. Som Danmarks største forhandler af babytøj, babylegetøj og meget mere til det helt små er det en butik med traditioner. Siden BabySam startede tilbage i 1973 er sortimentet blevet større, flottere og medarbejderne mere kvalificerede. Hos BabySam får du kyndig vejledning, hvis du eksempelvis står og skal købe autostole eller barnevogne.

 

Babyudstyr i kæmpe udvalg

BabySam har alt, hvad du behøver til dit barns garderobe. Her skal babytøj være behageligt basistøj og gennemtænkt funktionstøj designet til små størrelser. Materiale er valgt til den maksimale komfort for dit barn.

I BabySam finder du masser af udstyr til børneværelset, så du kan skabe sjove og kreative rammer for dit barns hverdag. BabySams udvalg har byggeklodserne til at skabe et spændende og gennemført børneværelse i moderne design og flotte farver.

Hos BabySam får du kompetent rådgivning. Medarbejderne går ikke på kompromis med BabySams værdier om sikkerhed, tryghed og ansvarlighed. Ligesom din baby skal have behageligt tøj, skal alt babyudstyr også være sikkert.

Gå på opdagelse i BabySams spændende nye butik i Field’s og find masser af inspiration og kvalitet til dit barns klædeskab, værelse eller hverdag i hjemmet. 

Deals and News Babysam

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top