Download vores gratis app Field's ? Klik her

Bahne i Field's

Shop visual Bahne

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

38 40 50 12
  • Bahne På sociale netværk:
Se andre

Butikker Bahne

Bahne i Field's

Kom ind til Bahne i Field’s, hvis du vil inspireres til at skabe det perfekte hjem. Du kan få tips til boligindretningen af vores butiksassistenter, der alle er interesserede i lækkert design og smukke løsninger. Uanset, om du mangler noget til børneværelset, soveværelset, køkkenet, entréen, spisestuen eller kontoret, kan vi hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af tekstiler, køkkenredskaber- og maskiner, opbevaringsbokse, tilbehør og accessories, for blot at nævne nogle populære emner. Bahne gør din hverdag mere praktisk, men skønne designløsninger er også i fokus. Foruden det flotte udvalg til hjemmet, finder du også et kæmpe udvalg af børnetøj og damemode.

Bahne er mere end bare indkøb

Bahne er for dig, der godt kan lide gode tilbud, events og boligrådgivning. At gå i Bahne er mere end indkøb. Det er en livsstil og et mødested for alle. I Bahne finder du altid den perfekte gave til en du holder af eller måske til dig selv. Du kan få input fra butikkens personale, uanset om du søger kreative løsninger eller klassiske designs.

Du vil få mod på selv at skabe den boligindretning, du drømmer om, når du altid kan spørge os til råds. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig til at skabe en indretning, som du er stolt af.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Deals and News Bahne

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top