Download vores gratis app Field's ? Klik her

Bertoni i Field's

Shop visual Bertoni

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

87 55 55 62
  • Bertoni På sociale netværk:
Se andre

Butikker Bertoni

Bertoni i Field’s

Kom ind til Bertoni i Field’s og find herretøj i god kvalitet. Vores Bertoni brand er til den stilbevidste mand og henvender sig primært til mænd, der går op i en trendy tøjstil med fokus på design og detaljer.

Tøjet fås til fornuftige priser, trods det at vi lægger meget vægt på kvalitet. Bertoni-mærket er kendetegnet af at følge med tiden og at inspirere målgruppen med lækkert tøj, der er i tråd med de seneste tendenser. Find skjorter, bluser/sweatshirts, t-shirts, strømper, bælter, cardigans, overtøj m.m., når du besøger en Bertoni-butik.

Bertonis internationale anerkendelse

Bertoni startede op i Århus i 1972 og har siden været indbegrebet af et skarpt skandinavisk udtryk – trods det, at navnet er italiensk. Bertoni er på flere europæiske messer hvert år og designer en ny kollektion 4 gange om året. Foruden at Bertoni har butikker i Danmark, kan du også finde Bertoni-butikker i Irland og Norge.

Få hjælp til stilen i Bertoni

Vi hjælper dig gerne med at finde din rette tøjstil og inspirerer dig gerne til at få helt nye detaljer ind i din garderobe. Vi har altid gode idéer til tøjsammensætninger, gaveidéer eller til at du får størst udbytte af dit måske knappe tøjbudget. Vi har indimellem gode tilbud, men vi er også kendt for at have klassisk tøj, der holder sig pænt i flere sæsoner. Vi har alt til din tøjstil, uanset om du ofte skifter din garderobe ud eller har brug for råd og vejledning til at føle dig godt klædt på. Vi rammer derfor bredt, når vi henvender os til den moderne mand.

Vi ser frem til at vise dig vores nyeste trends, så kig forbi næste gang du er i Field’s.

Deals and News Bertoni

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top