Download vores gratis app Field's ? Klik her

Bianco Footwear i Field's

Shop visual Bianco Footwear

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

40 18 99 15
  • Bianco Footwear På sociale netværk:
Se andre

Butikker Bianco Footwear

Bianco Footwear i Field’s

Bianco Footwear er lig med den nyeste mode inden for sko og støvler til både mænd og kvinder. Her finder du alt det nye - endda til en fornuftig pris. Vi har støvler, sandaler, stiletter og sko til hverdag, arbejde eller fest.

Få stiltips i Bianco Footwear

I Bianco Footwear finder du også lækre lædertasker, tørklæder og andre accessories, som bidrager til den trendy stil. Du finder et stort udvalg af forskellige tørklæder, smykker og fodtøj på ét sted, så du ikke behøver lede flere forskellige steder. Det gør det enkelt at forny din stil og vi hjælper dig gerne med idéer til, hvordan du kan opfriske din stil med accessories eller et par nye sko. Det er uanset, om du er en kvinde, der lægger vægt på at finde behagelige flade sko, pumps eller sneakers eller du er mere til stiletter og partysko. Bianco Footwear er også for den moderne mand, der fx gerne vil finde støvler, ankelsko eller sneakers.

Vores butiksassistenter står klar til at hjælpe dig med inspiration og finder gerne de mest trendy sko frem til dig, der går efter det sidste nye. Du finder også mere klassiske sko, hvis du vil bruge skoene i flere sæsoner.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste skokøb.

Deals and News Bianco Footwear

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top