Download vores gratis app Field's ? Klik her

Calvin Klein i Field's

Shop visual Calvin Klein

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10-20

Kontakt

33 32 18 04
  • Calvin Klein På sociale netværk:

Butikker Calvin Klein

Calvin Klein Field’s | Se den nye butik i København

Calvin Klein byder på en bred vifte af mode og undertøj til mænd og kvinder. Gå på opdagelse i den nye butik i Field's og få ny energi i garderoben!

Se den nye Calvin Klein-butik i Field’s

I 2017 åbner Calvin Klein en splinterny, flot butik i Field’s!

Calvin Klein er kendt for alt fra undertøj til parfumer og banebrydende modetøj. I den nye Calvin Klein-butik i Field’s finder du en bred vifte af mode og undertøj til mænd og kvinder.

Klassiske farver, enkle mønstre, stilfulde basics og det ikoniske brand i centrum – Calvin Klein er et anerkendt brand med tidløse designs og et eksklusivt look.

Calvin Klein undertøj 

De skræddersyede blonder og lette silhuetter suppleres af diskrete logoer og silkebløde materialer i Calvin Kleins undertøjsserie til kvinder. Lige meget om du er til elegant lingeri eller Calvin Kleins klassiske, sporty logoundertøj i bomuld, så kan du finde dameundertøj i høj kvalitet i Calvin Kleins nye butik i København.

Calvin Kleins herreundertøj blander urbane toner med solide, stærke farver i bomuld. Du går ikke galt i byen med et par klassiske herreunderbukser fra Calvin Klein. Hvis der skal mere fart over feltet, kan du også finde herreunderbukser med logoer, mønstre og striber i Calvin Kleins nye butik i Field’s.

Modern Cotton er den fælles teknologi for både Calvin Kleins undertøj til mænd og kvinder. En behagelig pasform, en optimal åndbarhed og et stilfuldt udseende er synonymt med Calvin Kleins tidløse designs til både ham og hende.

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top