Download vores gratis app Field's ? Klik her

Carat Diamanter i Field's

Shop visual Carat Diamanter

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

33 13 80 60
  • Carat Diamanter På sociale netværk:

Butikker Carat Diamanter

Carat Diamanter

Carat Diamanter

Vi er en smykkevirksomhed, der kombinerer det kvalitetsbevidste og elegante med et personlig udvalg af smykker og særligt diamantsmykker. Vi grundlagde Carat Diamanter i 1994, og vores fascination for smykker og diamanter er vokset lige siden. Virksomheden bygger på simple principper –  at tilpasse elegante smykker med tidens tendenser og god kvalitet.

Eksklusive mærker i Carat Diamanter

Vi er stolte af at have mærker som: Georg Jensen, Gucci, Michael Kors, Julie Sandlau, Aagaard, Sif Jakobs, Mads Ziegler, Saint Maurice, Daniel Wellington, Seiko, Tissot, Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Hugo Boss, Skagen, Marc Jacobs og mange mange flere. Er du til klassiske tidsløse designs eller moderigtige udtryk? Hos Carat Diamanter sætter vi en ære i at kunne indfri dine ønsker og vise dig rundt i vores inspirerende univers.
Bedste service i Carat Diamanter

Vores højtuddannet personale står altid klar til at hjælpe dig og kan guide dig til den bedste gave eller et elegant smykke eller ur til dig selv. Vi pakker altid dine gaver smukt ind. Vi lægger vægt på en god oplevelse hele vejen rundt. Det betyder, at vi også har god bytteservice, så du kan bytte varer købt i Carat Diamanter i 300 butikker i Danmark inden for 30 dage. Du kan derfor trygt tage forbi butikken i Field’s og lade dig friste. Vi har smykker for både voksne og børn, ure til mænd og kvinder og du kan finde både halskæder, armbånd, øreringe, ringe, brocher og charms og led.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores smykke- og ur-univers!

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top