Download vores gratis app Field's ? Klik her

Change i Field's

Shop visual Change

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

32 62 52 02
  • Change På sociale netværk:
Se andre

Butikker Change

Change i Field’s

Change har et stort udvalg af kvalitetsundertøj, lækkert lingeri og moderigtigt badetøj. Hos Change finder du trendy design til fornuftige priser i alle størrelser.

Gratis og professionel vejledning

Change er en dansk lingerikæde og vi giver altid professionel vejledning til valg af bh’er, trusser, strømper, strømpebukser, leggins, bikinier m.m. Vi har en masse lækkert lingeri til kvinder i alle aldre. De helt unge kommer ind i vores butik, men også de modne kvinder og seniorerne. Vi rammer bredt og det er vi stolte af. Vores succes ses da også på verdenskortet, da vi har 170 butikker i 11 lande fordelt over Europa, Nordamerika og Mellemøsten. I Danmark er vi også den største lingerikæde med vores 40 butikker. Vi tilbyder et bredt udvalg af BH'er fra A - K-skål. Vi giver kyndig vejledning, når du skal finde din rigtige BH-størrelse og det er helt gratis.

Kig forbi og hør mere om bl.a. vores Club Change-medlemskort. Det er populært, da det giver endnu flere fordele og så får du rabat hver gang, du handler i vores Change butikker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og måske hjælpe dig med at finde en god gave til en veninde, din mor eller dig selv? Uanset årstid og sæson, kan du finde noget der frister hos Change.

Deals and News Change

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top