Nyhedsbrev

Download vores gratis app Field's ? Klik her

ChangeGroup i Field's

Shop visual ChangeGroup

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 91 80
  • ChangeGroup På sociale netværk:
Se andre

Butikker ChangeGroup

Change Group Field's

I Change Group i Field's kan du veksle penge før ferien, så du har én bekymring mindre, når du når frem. Intet er værre end at mangle kontanter til taxa, bagagebokse, noget at spise og drikke undervejs eller til drikkepenge, når det er nødvendigt. Tag forbi Change Group i Field's, når du skal på forretningsrejse eller til udlandet på ferie. Mange typer af mennesker, med hvert deres rejsemål kigger forbi Change Group i Field's.

Valutaveksling før udlandsrejse

Du får god og pålidelig service ved Change Group i Field's. Du skal have tillid til dit vekselkontor og vores mangeårige erfaring giver dig en sikkerhed for, at du får vekslet penge til den bedste kurs - og altid med et smil. Det skal være en god oplevelse at tage forbi vekselkontoret. Selvom det er blevet almindeligt at betale med Visakort og andre betalingskort på ferien, er der stadig grund til at veksle penge før afrejse. Især, hvis du skal til et mere eksotisk sted. Det giver en stor tryghed, selv hvis du aldrig får brug for kontanter. Hvis du får brug for kontanter, kan du risikere, at det er meget dyrere at veksle på selve stedet eller det kan være svært at finde et vekselkontor. Forbered dig godt på udlandsrejsen og tag forbi Change Group i Field's.

Overfør penge til Udlandet med Moneygram i Change Group

MoneyGram er førende inden for verdensomspændende tjenester i forbindelse med pengeoverførsler og arbejder tæt sammen med særligt udvalgte agenter 334.000 steder i 200 lande og områder.
Vi kan på sikker vis sende penge til og modtage penge fra dine kære over hele verden - og vi sikrer, at dine penge når bestemmelsesstedet hurtigt. 

Læs mere om Moneygram her

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top