titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Field's ? Klik her

Butikker Companys

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

32 62 22 43
  • Companys På sociale netværk:
Vores andre butikker Companys

Companys i Field's

Companys i Field’s

Du kender sikkert allerede Companys, da tøjbutikken har 13 butikker – bare her i Danmark, men er også kendt i de andre skandinaviske lande samt Litauen. Den danske tøjbutik slog dørene op for 25 år siden og lægger vægt på unikt tøjdesign, så mænd og kvinder kan udtrykke deres individuelle og spændende stil.

Du er sikkert er stødt på nogle af de gode mærker i butikken. Modebrands som bl.a. InWear, Part Two, Ganni, Libertine-Libertine, Gestuz, Karen by Simonsen, Ichi, Filippa K, Maanesten, Pico, Oroblu  og Soaked in Luxury ligger på hylderne og pryder vores udstillingsvinduer. Vi er stolte af at have så bredt et udvalg til den kvalitets- og modebevidste kvinde. Vi har også lækkert tøj til mænd med modebrands som bl.a. Matinique, Cottonfield og Filippa K, Blend og Casual Friday.

Inspiration i Companys

Hent inspiration hos Companys i Field’s, hvis du vil gå moderigtigt klædt. Gå på tøjopdagelse i butikken og bliv klogere på tidens modetendenser. Du kan altid finde lækkert overtøj, fodtøj eller accessories. Om vinteren har vi de lækreste strikvarer, handsker, huer og halstørklæder og om sommeren er det lette sommerkjoler, sjaler og lette skjorter eller bluser, der dominerer. Altid er tøjet i kvalitetsklasse, så du kan bruge tøjet, sæson efter sæson. Vores butiksassistenter brænder for tøj og mode, så spørg dem endelig til råds!

Vi hjælper dig gerne med at finde din stil og vi får besøg af kvinder i alle aldre, fordi vores udvalg er så stort, at der er noget for enhver smag.

Vi glæder os til at se dig!

Vores andre butikker Herretøj

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top