Download vores gratis app Field's ? Klik her

Drop Dead i Field's

Shop visual Drop Dead

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

32 62 21 14
  • Drop Dead På sociale netværk:
Se andre

Butikker Drop Dead

Drop Dead i Fields

Drop Dead er en af danmarks ældste streetwear butikker. Vi har siden starten fokuseret på stil og kvalitet til den bevidste streetwear-forbruger. Det gør, at vi er en af Danmarks bedste butikker inden for vores genre, og du er altid sikker på en god oplevelse, når du handler hos Drop Dead.
Vi har streetwear tøj til både ham og hende fra bl.a. Nike, Circa, DC, PellePelle, Akademiks, mass dnm, LRG, Enyce og Two Angle.

Vi har streetwear fra nogle af branchens fedeste brands, og vores indkøbere er altid på udkig efter de nyeste tendenser. Vi tager på modemesser i hele verden, flere gange om året, for at se hvad der rører sig, så vi har altid det nyeste udvalg. Drop Dead har altid fokuseret på streetwear, og det fokus har gjort os til nogle af markedets skarpeste, når det kommer til trends indenfor streetwear tøj.

Danmarks bedste streetwear butik

Vi har et stort sortiment indenfor mange forskellige varegrupper. Du kan derfor meget nemt finde, hvad du leder efter. Vi har også gode tilbud indimellem, så kom forbi og se, hvad vi kan friste med.

Vi er glade for at byde dig velkommen hos Drop Dead – Danmarks fedeste streetwear butik.

Deals and News Drop Dead

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top