Download vores gratis app Field's ? Klik her

Ecco /v Skoringen i Field's

Shop visual Ecco /v Skoringen

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

62 26 53 45

Butikker Ecco /v Skoringen

Ecco/v. Skoringen i Field’s

Hvis du elsker Ecco sko kan du med fordel tage forbi Skoringen i Field’s, hvor der er en hel afdeling for Ecco sko. Her kan du altid finde den aktuelle Ecco-kollektion, inklusiv den nye Receptor-serie, der er sko med helt specielt designede såler til dig, der vil have den absolut bedste komfort og støtte til din fod.

Vi anbefaler, at du tager et kig på vores mange muligheder for fritidssko, når du alligevel er i Field’s. Vi har med garanti noget, der kunne være det optimale skovalg i din aktive hverdag. Vi har fx en lang række vandresandaler-, sko eller støvler, der vil være uundværlige på fx en vandreferie eller lange ture i skoven herhjemme.

Vi har ikke kun praktiske travesko. Hos Skoringen finder du gode sko til glade fødder til hele familien - lige fra hotte festsko til behagelige hverdagssko. Skoringen giver dig mulighed for at understrege din personlighed, skifte type, lege med stilen og udforske moden.

Gode råd om skopleje i Ecco/v. Skoringen

Vil du have fødder, der kan ånde i sommervarmen, holdes varme om vinteren eller vil du have sko, der holder til efterårets regn og rusk? Så kig forbi Skoringen og hør, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver dig professionelle råd, der gavner dine fødders sundhed og vi kan desuden rådgive om valg af plejeprodukter til sko, rette valg af såler, tilbehør m.m. Vi hjælper dig med professionel ekspertviden om sko til både børn og voksne.

Vi glæder os til at se hele familien i Ecco/v. Skoringen.

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top