titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Field's ? Klik her

Butikker Envii

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00 - 20.00

Kontakt

35 28 55 06

Din butik of Dametøj Envii i Field's

Envii i Field’s

Envii-butikken i Field’s henvender sig til den unge stilbevidste kvinde. Tøjbrandet Envii er populært blandt mange kvinder, fordi tøjet giver et sofistikeret look, der følger modens trends til en rimelig pris. Med seks forskellige kollektioner om året, har du altid mulighed for at vælge blandt det nyeste og mest trendy tøj.

Bliv inspireret og få vejledning hos Envii

Ofte er Envii-stilen at designe tøj i et lidt råt design med kant. Men du finder også tøj, der har et sporty strejf, feminin sødme og en elegance, der matcher modens hastigt skiftende tendenser. Uanset om du er på udkig efter bukser, bluser, skjorter, kjoler eller overtøj, kan du derfor finde moderne tøj med fede detaljer, der klæder de fleste unge kvinder.

Vi elsker tøj, vi er stolte af Envii-mærket og har stort kendskab til modetendenserne. Derfor kan vi guide dig til gode tøjkøb, når du kommer fra studiet eller arbejdet og har brug for noget lækkert tøj. Se vores nye varer, gør et udsalgskup eller læs vores modeblog på vores hjemmeside. At være loyal Envii-forbruger bliver hurtigt en livsstil.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i Envii!

Vores andre butikker Dametøj

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top