Download vores gratis app Field's ? Klik her

Espresso House - plan 1 i Field's

Shop visual Espresso House - plan 1

Vis på kort

Åbningstider

Mandag-lørdag 09.00 - 20.00 Søndag 08:30 - 20.00 

Kontakt

32 62 49 95
  • Espresso House - plan 1 På sociale netværk:

Butikker Espresso House - plan 1

Espresso House - plan 1

Tag en pause fra shoppingen med et besøg i vores hygge lounge og cafeområde i Espresso House på plan 0. Læn dig tilbage og nyd en dejlig kop kaffe i rolige omgivelser.

Nordens største kaffekæde

Selvom Espresso House er nordens største kaffekæde med butikker i Sverige, Norge, Finland og Danmark, er der ikke gået på kompromis med den originale vision: Hyggelige kaffebarer med italiensk islæt, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Alle baristaer er uddannede og har fokus på at servere den bedste kop kaffe. Derudover har Espresso House deres eget bageri, hvor de får leveret frisk bagværk hver dag.

Kaffebar med stolte traditioner

Espresso House startede i 1996 i Sverige. Den første kaffebar var en lille og hyggelig en af slagsen i Kyrkogatan i Lund, hvor inspirationerne var hentet i den italienske kaffekultur og de amerikanske kaffekæder. I dag er Espresso House stærkt repræsenteret i hele Norden med mere end 270 kaffebarer.

I Espresso House brænder de for kaffen, gæsterne og kollegaerne. Baristaerne er alle uddannede og bliver løbende uddannet inden for service, kaffe og ledelse.

Få en hyggelig kop kaffe i Espresso House

Når du er på besøg i Field’s skal du ikke lede længe efter de bedste butikker, restauranter eller kaffebarer. Espresso House vil være det perfekte sted for dig at stoppe op og slappe af. Nyd en lækker espresso og et stykke kage, mens du nyder din fridag.

Deals and News Espresso House - plan 1

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top