Download vores gratis app Field's ? Klik her

Esprit i Field's

Shop visual Esprit

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

27 90 93 20
  • Esprit På sociale netværk:
Se andre

Butikker Esprit

ESPRIT i FIELD’S
Hos Esprit i Fields finder du Danmarks største udvalg af Esprit’s kendte kvalitets produkter til kvinder og mænd i vores 800m2 store ESPRIT Flagship Store.
Esprit kan klæde dig på til en hver anledning og behov med design linjerne Casual, Collection & EDC. Du finder masser af lækkert tøj, der vil give dig det perfekte look til kontoret, din næste fest eller til en hverdag på farten, hvor du gerne vil se godt ud. Og med 12 årlige kollektioner tilpasset sæsonen, er der nok at blive inspireret af! Hertil tilhørende sko og accessories.

Esprit er tøj, der er inspireret fra catwalken, men er også et mærke, der går op i at producere tøj med tanke på bæredygtighed. Du har sikkert set kendte modeller promovere Esprit. Og Esprit fås da også i mere end 40 lande, så du får kvalitet og international anerkendt mode, når du vælger Esprit tøj.

AFSLAPPEDE SHOPPING OPLEVELSE
Når du kommer ind i Esprit-butikken, vil du fornemme den afslappede og hyggelige atmosfære. Det er en del af shoppeoplevelsen, at du ikke skal stresses af en hektisk atmosfære, så vi har god plads og tid til at hjælpe dig. Og vi står altid klar i prøverummet til at hjælpe og inspirere dig, og give dig vores ærlige mening!

LET’S BE FREINDS
Har du lyst til ekstra gode fordele er ESPRIT FREINDS noget for dig! Det er helt GRATIS og uforpligtende at blive medlem, men giver dig omgående fordele. Som 3% i form af bonus på alt hvad du køber. Særlige invitationer til arrangementer og events i butikken. Nyheds informationer. Og ikke mindst adgang til særlige kampanger og tilbud. Kig ind til os allerede i dag og bliv medlem! 

STYLIST SERVICE 
Synes du at en butik kan virke uoverskuelig, og at du ikke ved hvor du skal starte? Synes du altid at dine veninder er så smarte men føler selv, at du går i det samme og samme? Er du træt af dit klædeskab, og mangler du en velfungerende garderobe? Køber du altid det samme, og ønsker du at blive inspireret, udfordret og måske endda få rykket nogle grænser? Personlig Shopping er den perfekte løsning til dig, der vil spare tid eller er kørt fast i gamle vaner. Det er GRATIS, og vil hjælpe dig af med dine fejlkøb. Vi tager udgangspunkt i DIG og din livsstil!

Book tid hos en af vores personlige shopper: I butikken, på tlf.: 27 90 93 20 eller send en mail espritfields@outlook.dk  

JEANS FITTING
Kom ind og prøv dine nye yndlings jeans!  
Hader du at købe jeans? Er der aldrig et par der passer? Eller giver du op inden, at du er kommet i gang? Kom ind forbi, der er altid en JEANS GUIDE i butikken, klar til at hjælpe dig med, at finde den helt perfekte model til netop DIG og din figur ❤️
Alle vores jeans er i skånsomt forarbejdet førsteklasses ØKOLOGISK bomuld med stretch, der gør dem superbehagelige at have på. Findes i flere forskellige modeller, og 3 forskellige benlængder. Priser fra 399,99 kr. Så helt sikkert også en model og et fit til dig!

Hos ESPRIT mener at vi alle er dejlige som vi er, og de skønhedsfejl vi har, er dem der gør og unikke!

Kig ind – vi glæder os til at byde DIG velkommen <3

Følg  ESPRIT FIELD’S på: Instagram: esprit.fields Facebook: Esprit Fields.

Deals and News Esprit

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top