Download vores gratis app Field's ? Klik her

Estate i Field's

Shop visual Estate

Vis på kort

Åbningstider

Mandag            9-17Tirsdag              11-17Onsdag              9-17Torsdag             9-17Fredag               9-17Lørdag               LukketSøndag              10-15
  • Estate På sociale netværk:
Se andre

Butikker Estate

Ejendomsmægler Ørestad | Sælg din bolig med Estate Field’s

Nyeste skud på stammen af ejendomsmæglere på Amager er åbnet i Field’s. Estate er Amagers mest sælgende mægler!*

Grundet stor efterspørgsel åbner vi nu en ny Estate ejendomsmægler i Ørestad

Leder du efter en ejendomsmægler i Ørestad? På grund den store efterspørgsel på boliger i Ørestad og på Amager generelt åbner vi et spændende nyt ejendomsmægler-kontor i Field’s.

Med 3 Estate-forretninger på Amagerbrogade 34 og på Kongelundsvej 268 og nu vores nye forretning beliggende i Fields, Ørestads Boulevard 102C, har vi nu Amagers bedste og mest synlige beliggenheder med rigtig god kundeaktivitet og et stort køberkartotek. Så hos os bliver din bolig set. Vi er i forvejen Amagers mest sælgende mægler – derfor vil vi også være din foretrukne ejendomsmægler i Ørestad.

Hvorfor vælge Estate Amager?

Vi har et stort lokalkendskab og et indgående kendskab til hele Ørestad gennem vores mange års erfaring som ejendomsmæglere på Amager. Vi tilbyder dig derfor de bedste forudsætninger for en vellykket bolighandel, fordi vi ønsker at gøre en forskel for alle vores kunder, der køber og sælger bolig i Ørestad og på Amager.

At købe eller at sælge en bolig, er en af de største og vigtigste beslutninger, vi træffer her i livet. Kom derfor ind hos din nye ejendomsmægler i Ørestad, Estate, og få en uforpligtende snak. Vi synes, det er vigtig, at der bag ethvert køb og salg hos Estate, altid ligger hårdt arbejde, empati og forståelse i vores arbejde.

Vi har i forvejen et stort og varieret kendskab til at sælge boliger i Ørestaden. Vi ved, hvad boligkøbere på Amager leder efter – stol derfor trygt på, at når du vælger Estate, vælger du den bedste ejendomsmægler i Ørestad og Amager. 

*Jf. boligsiden statistik; http://www.boligsiden.dk/maegler

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top