Download vores gratis app Field's ? Klik her

Fitness dk i Field's

Shop visual Fitness dk

Vis på kort

Åbningstider

Mandag - torsdag 6.00 - 22.00 Fredag - 6.00 - 21.00 Lørdag - 7.00 - 18.00 Søndag - 8.00 - 20.00

Kontakt

32 62 60 80
  • Fitness dk På sociale netværk:

Butikker Fitness dk

Fitness dk i Field’s

Efter indkøb i Field’s kan du klare træningen i fitness dk. Det er det perfekte træningscenter, hvis du træner på egen hånd, på hold - eller med en personlig træner.

Fitnesscentret tilbyder en bred vifte af træningsmuligheder. Centret har tre styrketræningsområder, to store holdsale, en cykelsal og en wellnessafdeling med eget svømmebassin, sauna og dampbad. Du kan træne på en lang række hold, heriblandt er der god mulighed for at dyrke fdk CROSS i centret.

Efter træning kan du slappe af i det hyggelige caféområde og har du børnene med, kan de hygge sig i det sjove børnerum, mens du træner.

Opbakning og effektiv træning

Vi lægger vægt på, at du skal have kvalitet for pengene og at du får mest muligt ud af din træning. Effektiv træning og gerne med plads til at koble af bagefter. Vi har derfor et indbydende center i Field’s, der netop giver dig rammerne for træning og afslapning efterfølgende. Du skal motiveres og udfordres, men også have det sjovt! Vi ønsker, at vores medlemmer holder sig i form hele livet og tilbyder derfor mange forskellige træningsmuligheder og velværeområder. Vores professionelle team er gode til at holde dig til ilden med deres opbakning, støtte og kyndige rådgivning.

Her finder du os

fitness dk ligger på øverste etage i Field’s med en fantastisk udsigt over Ørestaden og Amager. Du er altid velkommen til at prøve én dags gratis træning. Hør hvordan i centeret eller læs mere på fitnessdk dk

Gratis parkering

Kunder, som har trænet i Fitness dk Field's kan opnå yderligere én times gratis parkering ved validering af p-billet i fitnesscentret og gæster i Nordisk Film Biograf kan ved validering af p-billet i biografen opnå 4 timers gratis parkering.

For begge rabatordninger gælder, at der trækkes en p-billet ved indkørslen og at validering af p-billet kun kan ske en gang. Altså kan der ikke opnås gratis parkering i både Fitness dk og Nordisk Flm Biograf på samme billet. Ved brug af kreditkort kan p-billetten ikke refunderes

Yderligere info kan fås på www.justpark.dk

Deals and News Fitness dk

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top