Download vores gratis app Field's ? Klik her

Foot Locker i Field's

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 51 35
  • Foot Locker På sociale netværk:

Butikker Foot Locker

Foot Locker i Field’s

Hos Foot Locker finder du altid et stort udvalg af trendy sportssko og sportstøj - alt fra old school til det sidste nye, plus masser af cool tilbehør. Vores lækre kvalitetstøj følger de allernyeste tendenser, indimellem inspireret af musikindustrien og hvad der ellers foregår på den internationale scene.
Vi har det mest trendy tøj inden for street style og sportsmode. I vores butikker finder du især masser af sneakers. Vi har både skoene til dig, der vil være modig og have helt unikke sneakers eller dig, der går mere efter klassiske sneakers, hvis farve og udtryk gør, at du kan bruge skoene til enhver anledning. Vi har mærker som fx Nike, Adidas, Puma og Converse All-Star.

Vejledning til at finde de rigtige sneakers

Vores butiksassistenter elsker selv street style og den sporty stil. Spørg dem til råds om, hvilke sneakers der sælger bedst i øjeblikket eller bed dem om at finde de sidste nye sneakers til dig. Vi har mange par sneakers, du ikke finder mange andre steder, så udvalget er stort og vi følger altid de seneste street style tendenser.

Uanset, om du ofte køber sneakers og sportssko eller du først lige har kastet dig ud i stilen, står vi klar med hjælp. Vi kan også altid hjælpe dig med tøjstilen, så du får købt noget tøj, som du føler dig godt tilpas i.

Vi ses i Foot Locker!

Deals and News Foot Locker

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top