Nyhedsbrev

Download vores gratis app Field's ? Klik her

Frisør ID4U i Field's

Shop visual Frisør ID4U

Vis på kort

Åbningstider

mandag til lørdag 10 - 20Første og sidste søndag i måneden 10-17 

Kontakt

87 25 04 22

Butikker Frisør ID4U

Frisør ID4U i Field’s

Frisør ID4U i Field’s er et kreativt team, bestående af elever og ikke mindst assistenter, som alle har gennemgået den 4-årige frisøruddannelse. ID4U har udelukkende ansatte med den statsanerkendte uddannelse.

Vores ansatte er altid opdaterede med de nyeste trends inden for stil og mode. Det gælder naturligvis også hårmode. Butikken ledes af vores Butikschef, som dagligt følger op på den enkelte ansattes kunnen og viden. Det er for ID4U vigtigt, at vores kunder får en kvalitetsmæssig og ikke mindst god service oplevelse, når man som kunde vælger at sætte sig i stolen hos ID4U.

Behagelig frisøroplevelse

Sæt dig godt til rette i frisørstolen og vi byder på te, kaffe og lidt chokolade. Vi har også gratis wifi, så du kan bruge din frisørtid på en lille pause i hverdagen. Vi har desuden et drop in-koncept for dig, der gerne vil smutte forbi os til en frisørtid, men ikke har bestilt tid i forvejen. Du kan hermed tage plads i vores salon og vente på en ledig tid. Det er en fordel for dig, der har travlt og ofte finder ud af i sidste øjeblik før en vigtig aftale, at det er tid til en frisørtid. Drop in-konceptet giver lidt ventetid, men til gengæld får du også din klipning billigere.
Husk, at du altid kan bestille din frisørtid via id4u.dk

Vi glæder os til at se dig!

Deals and News Frisør ID4U

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top