Download vores gratis app Field's ? Klik her

Gina Tricot i Field's

Shop visual Gina Tricot

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 12 01
  • Gina Tricot På sociale netværk:

Butikker Gina Tricot

Gina Tricot i Field's

Den svenske modekæde Gina Tricot tilbyder et bredt og prismæssigt overkommeligt udvalg inden for tøj, sportstøj, sko, makeup og tilbehør. De konstant skiftende udstillinger inden for produkter og trends giver en ny shoppeoplevelse ved hvert besøg, og du finder altid de seneste nyheder inden for mode.

Tøj til den stilbevidste forbruger

Vi har altid gået op i at skabe enkle designs. Derfor har vi bl.a. en masse lækkert og praktisk basistøj. Vi laver også spændende og unikt hverdagstøj og glamourøst festtøj. Vi tilbyder tøj og accessories til stilbevidste kvinder i hele 28 lande, så vi har et internationalt udsyn, der smitter af på vores kollektioner. Kollektioner, der henvender sig til den moderne, stilbevidste forbruger, der går efter tøj, der lever op til de hurtigt skiftende tendenser.
Vores tøj er for kvinder i alle aldre og vi har både skræddersyet overtøj og jeans med perfekt pasform. Altid forsøger vi at være et skridt foran, når vi skal fange tendenser i modebilledet og designe tøj, der retter sig mod mange forskellige kvinder.

Kom forbi Gina Tricot og gør et godt tøjkøb.

Deals and News Gina Tricot

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top