Download vores gratis app Field's ? Klik her

H&M Home i Field's

Shop visual H&M Home

Vis på kort

Åbningstider

10:00-20:00

Kontakt

70 21 22 00
  • H&M Home På sociale netværk:

Butikker H&M Home

H&M HOME tilbyder en dynamisk shoppingoplevelse med et komplet udvalg til alle hjemmets rum i en intim atmosfære, der er inspireret af moderne storbylejligheder og nyskabende boutique-hoteller.
Den nye selvstændige konceptbutik fører det fulde sortiment og seneste kollektioner fra H&M HOME, såsom mindre møbler, lamper, plakater og loungewear. Butikken er indrettet i en intim atmosfære, der danner ramme for et moderne interiørunivers, hvor du kan opleve en særlig shoppingoplevelse med masser af inspiration og med personlig service i højsædet, såsom hjemmelevering, kyndig vejledning og monogramservice.

Når du besøger H&M HOME vil du desuden kunne opleve butikkens eventområde, der løbende inspirerer med en bred vifte af aktiviteter, herunder friske blomster og et særligt udvalg af både egne design og eksterne brands, som løbende vil blive opdateret.

H&M HOME er et designdrevet interiørbrand, der forener moderne design og kvalitet til overkommelige priser og gør det muligt for interiørelskere at skabe deres eget, personlige hjem. Kollektionerne, der spænder fra sengetøj til smart opbevaring og tidløse spisestel, følger de seneste trends og har sans for detaljen.

Welcome HOME!

Deals and News H&M Home

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top