Download vores gratis app Field's ? Klik her

Helsemin i Field's

Shop visual Helsemin

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

35 36 52 00

Butikker Helsemin

Helsemin i Field's

Interesserer du dig for helseprodukter, bør du komme forbi Helsemin i Field’s. Vi er Danmarks ældste helsebutikskæde, som gennem årene har vejledt og inspireret tusindvis af danskere til en mere sund, naturlig og bæredygtig hverdag.

Vi har alt, hvad du behøver for at leve et naturligt og sundt liv i en moderne hverdag. Hos os finder du kun kvalitetsprodukter indenfor helsekost, vitaminer og mineraler, kosttilskud, økologisk hudpleje, naturlige rengøringsmidler, sukkerfri snacks, glutenfri fødevarer samt meget meget mere. Hos os får du kvalitetsprodukter til attraktive priser – for en sund, naturlig og bæredygtig livsstil.

I tvivl om produkter?

Kan du kun huske halvdelen af navnet på et helseprodukt, du fik anbefalet? Vi hjælper dig med at finde det rigtige! Vores medarbejdere har en professionel viden om vores sortiment og er passionerede omkring vores helseprodukter og hvilke gavnlige effekter, de har for vores sundhed. Derfor kan de altid komme med gode råd og vejledning til, hvordan du opnår den sundhed, du efterspørger. Vi står altid klar til at hjælpe dig eller at få en snak om, hvilke produkter, der måske kunne gavne dig i hverdagen.

Vi ser frem til dit besøg i vores sunde shop!

Deals and News Helsemin

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top