Download vores gratis app Field's ? Klik her

Matas i Field's

Shop visual Matas

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 62 64
  • Matas På sociale netværk:
Se andre

Butikker Matas

Matas i Field’s

Kom ind i Matas og få gode produkter til hele familiens sundhed og velbefindende. Hos Matas får du lækre plejeprodukter, gode råd til din sundhed og skønne forslag til at forkæle dig selv. Matas er eksperter i pleje, velvære, skønhed og helse. Her i butikken finder du Matas’ stribeserie plus de største brands inden for kosmetik og dufte.

Vi har også mange produkter, som du måske ikke forventer at finde i Matas. Vi har fx mange produkter til bolig og fritidslivet. Det er bl.a. forskellige former for pletfjerner, træ- og møbelpleje, afkalkningsmidler og produkter til at afskrække/fjerne ubudne dyr i hjemmet.
Når det handler om helse og sport, har vi også mange muligheder. Vi har bl.a. forskelligt udstyr, produkter og kosttilskud til at understøtte din træning.

Til din sundhed har vi et stort udvalg af vitaminer, mineraler og kosttilskud. Vi har også forskellig håndkøbsmedicin og produkter inden for sygepleje. Vi har bl.a. rygestopmidler, smertestillende medicin og midler til desinfektion.

De bedste mærker

Vi har et kæmpe udvalg af alle de gode, professionelle mærker inden for sundhed, helse, pleje og makeup. Du kan blive medlem af Club Matas for at høste point for hvert et køb og senere bruge dine point på lækre Matas produkter. Desuden kan du deltage i vores spændende konkurrencer.
 
Kom ind i butikken og hør mere!

Deals and News Matas

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top