Download vores gratis app Field's ? Klik her

Name It i Field's

Shop visual Name It

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 12 42

Butikker Name It

Name It i Field’s

Name It er tøjbutikken for hele familien. Vi har farverigt og lækkert kvalitetstøj – alt sammen til attraktive priser, der ikke vælter budgettet.
I butikken finder du tøj til nyfødte og børn i alle aldre. Det søde til den nyfødte, det komfortable og sjove til de lidt ældre, samt det smarte og cool tøj til de ældste.

Name It – et sikkert valg

Name It skal være et sikkert valg, når du handler tøj til dine børn. Vores tøj er sikkert at bære for de helt små børn, da det er yderst vigtigt for os, at vi overholder vores strenge politik om en ansvarlig produktion. Det indebærer bl.a., at vi fokuserer meget på at begrænse eller forbyde brug af kemikalier til vores tøj. Desuden er mere end 20 % af vores tøj lavet af økologisk bomuld. Vi arbejder hele tiden på endnu flere forbedringer, når det kommer til en bæredygtig produktion.

Vi er inspireret af børns kærlige og frie natur og det afspejler sig også i den måde, vi designer tøj. Vi tager nemlig udgangspunkt i værdier som kreativitet, sundhed og sport, venskab, bæredygtighed og dyrevelfærd.

Kæmpe udvalg i Name It

Skal du købe tøj til en nyfødt? Eller har du skolebørn? Vi har et kæmpe udvalg i børnetøj op til 12 år. Vi hjælper gerne med inspiration, og til at du finder alt tilbehøret til garderoben – huer, vanter, strømper, sko/hjemmesko, regntøj m.m.

Vi ses i Name It!

Deals and News Name It

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top