Download vores gratis app Field's ? Klik her

Nike Shop i Field's

Shop visual Nike Shop

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

89 87 36 36
  • Nike Shop På sociale netværk:

Butikker Nike Shop

Nike Shop i Field’s

I Field’s finder du Nike Shoppen, som giver dig kvalitetssportssko- og tøj. Her finder du alt til sport, fitness og fritid.
Uanset alder, kan du finde noget. Med vores mange Nike sko til mænd, kvinder, børn og teenagere, er Nike butikken et spændende stop, hvor vi også har gode tilbudsvarer indimellem. Vi har desuden et stort udvalg af accessories og du kan fx finde en smart rygsæk til dit barn, teenager eller dig selv. Vi har også mange cool kasketter til golfbanen, hverdag eller hvad med en hue, når det bliver koldt? Med vores store udvalg er det muligt at finde varer i præcis de farver og designs, du ønsker.

Just do it

Nike’s payoff er ”Just do it!”, og du vil helt sikkert finde positiv energi i vores butik, så du får lyst til at komme i gang med din aktive livsstil. For ægte Nike fans har vi altid de nyeste varer og masser af inspiration til dit fritids- og sportsliv. Måske er du vild med vores moderigtige Nike tøj til brug i hverdagen? Eller måske vil du gerne have kvalitetsløbesko til din seriøse træning? Vi hjælper dig med at finde trendy, moderigtigt tøj, som du kan bruge til det behov, du har. Går du i fitnesscenter, rådgiver vi dig gerne omkring tøj og sko, der er perfekte til træningen.

Vi ser frem til at vejlede og inspirere dig.

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top