Download vores gratis app Field's ? Klik her

Pandora i Field's

Shop visual Pandora

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10.00-20.00

Kontakt

32 52 12 00
  • Pandora På sociale netværk:

Butikker Pandora

PANDORA i Field’s | Stilfulde smykker | Se åbningstider her!

Leder du efter stilfulde og feminine smykker? PANDORAs butik i Field’s byder på smykker i mange stilarter og prisniveauer. Se åbningstider her!

PANDORA i Field’s

Forny garderoben, smykkeskrinet og find dit frirum i Field’s. I PANDORAs butik i Field’s finder du inspiration og rig mulighed for at udtrykke din personlige smag i smykker.

Når din personlige stil mangler et ekstra pust i den rigtige retning, kan det være at du skal kigge forbi PANDORAs butik i Field’s. Personalet står klar til at hjælpe og inspirere med et smil.

Stilfulde og feminine smykker hos PANDORA i Field’s

Kom til Ørestaden og slå dig løs i Field’s mange butikker og muligheder. Din personlige stil og det velkomne, friske pust i klædeskabet og smykkeskrinet venter på dig – så hvorfor ikke starte i PANDORA?

PANDORA i Field’s er en flot butik og et behageligt rum at gå på opdagelse i. Stilen er mangfoldig, og den store danske smykkekæde har gennem mange år perfektioneret deres stil og udtryk. Leder du efter smykker i Field’s, er PANDORA et godt sted at starte.

Om PANDORA og deres smykker

PANDORAs stilfulde og feminine smykker fanger livets uforglemmelige øjeblikke og personlige livsværdier og er skabt til at inspirere kvinder til udtrykke deres personlige stil. PANDORAs smykker er skabt i materialer af højeste kvalitet, inklusiv sterlingsølv, 14 kt guld og det unikke PANDORA Rose blend.

Verdenskendt for sin høje kvalitet og håndforarbejdet smykker til overkommelige priser, designer, producerer og markedsfører PANDORA moderne smykker i mange stilarter og til enhver smag. PANDORAs unikke og detaljerede designs, der kombinerer traditionelt håndværk med moderne teknologi sælges i mere end 100 lande på seks kontinenter gennem ca. 9.000 forhandlere, herunder mere end 1.800 konceptbutikker. 

Deals and News Pandora

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top