Download vores gratis app Field's ? Klik her

Pieces i Field's

Shop visual Pieces

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 72 32

Butikker Pieces

Pieces i Field’s

Pieces er en del af Bestseller og tilbyder moderne tilbehør/accessories. Altid trendy og inspirerende beklædning – ligesom de mange andre succesfulde brands under Bestseller. Vi har kvalitetsrigtige accessories til feminine og modebevidste kvinder. Vores kollektioner består af tasker, bælter, smykker, sko, tørklæder, undertøj, og sæsonbaserede varer.

Mangler du prikken over i’et?

Vi får hele tiden nye varer, så her er mulighed for at opdatere dit klædeskab hver måned med trendy, farverige tørklæder, glitrende smykker og ballerinasko eller andre sko, der passer til de fleste anledninger. Vi lægger vægt på, at du både skal finde en masse basisvarer, men også unikke og trendy accessories, som krydrer det sorte eller hvide tøj, du har hængende.

Når du trænger til et nyt look med bare enkle fif fra vores personale, bør du komme ind hos os i Pieces. Vi kan med simple forslag gøre din stil mere personlig og vi har altid rimelige priser. Mangler du lige prikket over i’et før en fest? Eller synes du, at din stil er lidt for kedelig til første dag på jobbet? Vi hjælper dig med det helt rigtige til både store og små begivenheder i hverdagen.

Deals and News Pieces

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top