Download vores gratis app Field's ? Klik her

Pilgrim i Field's

Shop visual Pilgrim

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

25 98 91 26

Butikker Pilgrim

Pilgrim i Field’s

Pilgrim er et dansk smykkefirma, men du kan tydeligt mærke, at det også har en international appeal, når du besøger os i butikken. Du træder inden for i et elegant og trendy smykkeunivers, hvis 6 kollektioner om året gør, at der altid er nye varer i butikken. Altid trendy smykker, som passer perfekt til hverdagstøj, da smykkerne sjældent er prangende, men feminine og enkle smykker, hvis detaljer gør dem unikke.

Pilgrim designer og fremstiller moderigtige, delikate og klassiske smykker, ure og solbriller. Alle kollektioner er designet i Danmark af vores dygtige designere, og alle smykker er håndlavede og belagt med enten 16 karat guld, 925 sterling sølv eller 16 karat rosegold.

Gå ny veje med Pilgrim

Det begyndte beskedent i 1983, da virksomheden mest solgte smykker på festivaler, men i dag sælger Pilgrim smykker til over 50 lande i hele verden. Vores smukke smykkedesign gør os populære blandt et hav af kvinder i alle aldre.

Pilgrim ønsker at gå nye veje og afprøve nye ting. Når du kommer ind forbi os, vil vi gerne inspirere dig til at prøve nye smykker, så du føler, at du får en ny stil – og et helt nyt, feminint look. Vi kommer også gerne med forslag til smykker, der understreger den stil, du allerede kan lide.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Deals and News Pilgrim

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top