titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Field's ? Klik her

Butikker SPORT24

Vis på kort

Åbningstider

10-20

Kontakt

30 21 34 30

SPORT24 i Field's

SPORT 24 PLAY MORE

Sport skal være sjovt og bringe et smil frem på læben, og når man har det sjovt, er man langt mere motiveret til at dyrke motion. Derfor går sport og leg hånd i hånd hos SPORT 24. Uanset om du er nybegynder eller øvet, får du de bedste forudsætninger for at springe ud i legen i SPORT 24’s sportsunivers.

 

SPORT 24 | sport og fritid til hele familien

SPORT 24 er en af Danmarks største sportsbutikker for hele den aktive familie. Den rigtige beliggenhed, de rigtige varer og det rigtige personale er alt sammen med til at gøre dit møde med SPORT 24 til en god oplevelse.

Hos SPORT 24 får du og din familie professionelle råd samt vejledning af det uddannede personale til at finde lige det sportstøj eller udstyr, I mangler. Du får et bredt sortiment af de nyeste og bedste sportsartikler fra alle de største mærker. Du kan også handle på SPORT 24’s webshop (lav et link til www.sport24.dk )

Her kan I finde alle de samme varer som i butikkerne - og shoppe lige når det passer jer. 

 

SPORT 24 VIP

Bliv medlem af SPORT 24’s VIP kundeklub
(lav et link til  https://www.sport24.dk/customer/account/create/ )

og få udvidet service. Du får blandt andet gemt dine kvitteringer online, optjener bonus på dine køb, bliver inviteret til eksklusive VIP events og meget mere. Det er gratis og helt uforpligtende.

Vores andre butikker Tøj og Accessories

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top