Download vores gratis app Field's ? Klik her

Skechers i Field's

Shop visual Skechers

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 45 07 00

Butikker Skechers

SKECHERS i Field’s

Vil du have sko, der er velkendte over hele verden, bør du kigge forbi SKECHERS i Field’s. SKECHERS skoene er velkendte over hele verden. Du kan finde mode- og fritidssko, men også sportssko med super funktionelle egenskaber – perfekt til løbe- eller fitnesstræningen. Vi har træningssko til et hvert formål og både til damer, herrer samt piger og drenge.

SKECHERS er et af verdens største og ledende skomærker og desuden USA’s næststørste skomærke. Mange dygtige og velkendte idrætsudøvere samt seriøse motionister anvender SKECHERS sko til træning og konkurrencebrug. Du får derfor sko, som mange sportsstjerner sværger til, da de har opnået fantastiske resultater med SKECHERS sko.

SKECHERS udvikler sko i super kvalitet med høj fodkomfort, fantastisk pasform og i et smart moderigtigt design i flotte farver og ud fra de seneste trends.

Butikken har ca. 400 forskellige Skechers modeller at vælge i mellem. Vores personale har kundeservice og produktkendskab som højeste prioritet, så du kan altid føle dig godt hjulpet.

Hele familien vil elske vores sko, så kom ind og oplev en anderledes skobutik med et kæmpe udvalg til hele familien!

Deals and News Skechers

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top