Download vores gratis app Field's ? Klik her

Skoringen i Field's

Shop visual Skoringen

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

62 26 53 45

Butikker Skoringen

Skoringen i Field’s

Hos Skoringen får du professionel vejledning, for vi kender alt til at finde gode sko til hele familien. Vi lægger vægt på at sko skal være til at leve i. Vi viser dig eksempler på behagelige sko til dagligdagsbrug eller praktiske sko til weekendens gåture i skoven eller ved vandet. Fodtøjet skal i mange tilfælde kunne holde til lidt af hvert, når du er ude i al slags vind og vejr. Skal der være fest, finder vi også nogle festsko, der passer til resten af outfittet. Vi giver dig mulighed for at understrege din personlighed, skifte type, lege med stilen og udforske moden. Vi finder de bedste sko til både børn og voksne.

Vores skoudvalg

Hos os finder du et bredt og varieret udvalg til fornuftige priser med bl.a. mærker som Converse, Rieker, Odiin, B&Co, Billi Bi, Uzh og Softline. Til børnene har vi f.eks. skoene ’SKOfus’ med den gode pasform.Yderligere findes en Ecco-forretning i forbindelse med Skoringen, så du kan med garanti finde de sko, der passer dig.

Vi ser frem til at byde dig og din familie indenfor. Vi vejleder jer gerne om skovalg, skopleje og de rette såler, der kan give ekstra støtte til foden.

Vi ses i Skoringen!

Deals and News Skoringen

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top