titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Field's ? Klik her

Butikker Stylebox By Matas

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 62 04

Stylebox By Matas i Field's

StyleBox by Matas i Field's

StyleBox by Matas er butikken for dig, der elsker at forkæle dig selv med lækre stylingsprodukter eller for dig, der ønsker en ny stil/makeover.
Vores slogan er: ‘Your One Stop Style Shop’. Det betyder for dig, at du kan få den helt store makeover af vores frisører, stylister, negleteknikere og makeup-artister. Hos Stylebox by Matas følger vi de nyeste trends og elsker at style vores meget forskellige kunder. Om du er 15 eller 85 år gør ingen forskel, for vi vil rigtig gerne hjælpe dig med en ny stil eller tips til hverdagen, der vil gøre dig endnu smukkere. Du går uden tvivl glad og skøn herfra!
Du kan få en ny læbestift i en farve, du ikke anede, klædte dig så godt. Du kan få ordnet bryn eller negle. Du kan få den helt store tur hos frisøren. Eller du kan ganske enkelt komme ind og se, hvad der rører sig og tage en snak med Stylerne.

Foruden at blive stylet, kan du også komme ind i butikken for at købe professionelle hår- og stylingsprodukter, makeup eller negleplejeprodukter.

Vores produkter

På hylderne har vi de mærker, vi synes, er bedst at arbejde med, både professionelt og derhjemme. På makeupsiden har vi valgt ’Smashbox’ og ’Bare Minerals’, og til neglene de professionelle linjer fra ’O.P.I, Essie’ og ’CND Shellack’. Til håret finder du Danmarks største udvalg af frisørernes egne mærker fra ’Kerastase’ til ’Sebastian’ og ’American Crew’.

StyleBox by Matas er en del af Mataskæden, og vi glæder os til at byde dig velkommen til endnu flere stylingtips!

Vores andre butikker Personlig pleje

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top