Download vores gratis app Field's ? Klik her

Synoptik i Field's

Shop visual Synoptik

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 00 82

Butikker Synoptik

Synoptik i Field's

Her i Synoptik får du et stort udvalg af tidens hotte designerstel, moderigtige solbriller samt kontaktlinser og synstest. Synoptiks specialister står altid klar til at give gode råd.

Synsprøve certificeret af Dansk Standard

Da Synoptik blev grundlagt i 1930 var tanken, at kvalitetsbriller skulle gøres tilgængelig for alle. Vi har stadig attraktive priser og giver dig altid kvalitet for pengene. Du kan fx få en synsprøve certificeret af Dansk Standard. Du kan også få hjælp af vores autoriserede optikere, brillestylister uddannet af Dennis Knudsen og foruden vores kvalitetsbriller, kan du også få kontaktlinser i den bedste kvalitet. Faktisk har vi Danmarks størst udvalg af kontaktlinser, og vi følger med de teknologiske fremskridt, der giver dig de bedste og mest behagelige kontaktlinser.

Vi glæder os til at give dig gode råd, uanset om du er på udkig efter nye briller, kontaktlinser, solbriller eller måske bare nyt stel eller brilleglas. Hør også nærmere omkring vores rabatordning, hvor vi giver dig 25 procent i rabat på briller og solbriller, hvis du har et kontaktlinseabonnement.

Deals and News Synoptik

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top