Download vores gratis app Field's ? Klik her

The Body Shop i Field's

Shop visual The Body Shop

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 00 86

Butikker The Body Shop

The Body Shop i Field’s

The Body Shop har altid spændende nyheder inden for cremer, olier, makeup og gaveæsker. Vi er stedet for dig, der ønsker at forkæle dig selv, din mand eller kvinde eller gerne vil finde en velduftende gave til en ven eller veninde. The Body Shop i Field’s tilbyder et bredt sortiment inden for kosmetik, ansigts-, krops- og hårplejeprodukter. Kom ind i butikken og lad dig friste af de mange muligheder.

Verden er vores kilde til skønhed
Når du handler i The Body Shop, støtter du samtidig en etisk og værdibaseret virksomhed. Alt hvad vi gør, tager udgangspunkt i vores overbevisninger. Vi er imod dyreforsøg inden for kosmetikindustrien, vi arbejder aktivt for miljøet, menneskerettigheder og menneskers selvfølelse.

Vi udnytter nogle af de fineste råvarer og håndlavede tilbehør fra de fire verdenshjørner. Vi udnytter færdighederne hos små landmænd, traditionelle håndværkere og landdistrikter- kooperativer, der er eksperter inden for deres felt. Vi tilføjer vores ekspertise med henblik på at skabe effektive produkter, der er lavet med kærlighed og omsorg.

Vi banede vejen for fair trade inden for skønhedsindustrien, og i dag har vi 26 Community Trade-leverandører i 21 lande over hele verden, hvilket kommer 25.000 mennesker til gode. Se her, hvor vores ingredienser kommer fra.

Spændende nyheder
Hos The Body Shop i Field’s har vi altid spændende nyheder i butikken. Kom ind forbi og få en gratis hudplejekonsultation, mini-makeover eller blot en demonstration af vores lækre produkter.. Vi glæder os til at se dig!

Deals and News The Body Shop

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top