Download vores gratis app Field's ? Klik her

The Body Shop i Field's

Shop visual The Body Shop

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage 10 - 20

Kontakt

32 62 00 86

Butikker The Body Shop

The Body Shop i Field’s

The Body Shop har altid spændende nyheder inden for cremer, olier, makeup og gaveæsker. Vi er stedet for dig, der ønsker at forkæle dig selv, din mand eller kvinde eller gerne vil finde en velduftende gave til en ven eller veninde. The Body Shop i Field’s tilbyder et bredt sortiment inden for kosmetik, ansigts-, krops- og hårplejeprodukter. Kom ind i butikken og lad dig friste af de mange muligheder.

Ren samvittighed

Når du handler i The Body Shop, støtter du samtidig en etisk og værdibaseret virksomhed, hvis payoff er ”Beauty With Heart”. Alt hvad vi gør, tager udgangspunkt i vores overbevisninger. Vi er imod dyreforsøg inden for kosmetikindustrien, vi arbejder aktivt for miljøet, menneskerettigheder og menneskers selvfølelse. Du kan derfor shoppe hos os med en ren samvittighed. Vi har vores eget program inden for fair handel, der hedder ’Community Fair Trade’. Dette program giver mere end 25.000 mennesker verden over en fair løn og sikrer bedre arbejdsforhold.

Spændende nyheder

Hos The Body Shop i Field’s har vi altid spændende nyheder i butikken. Vi giver gerne en mini-makeover eller en demonstration af vores lækre produkter. Hvis du ønsker at lære mere om makeup, tilbyder vi også en makeupaften for dig og dine veninder. Kom ind i butikken og hør mere.

Deals and News The Body Shop

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top