Download vores gratis app Field's ? Klik her

Wagner i Field's

Shop visual Wagner

Vis på kort

Åbningstider

Hver dag 10 - 20

Kontakt

72 45 44 92

Butikker Wagner

Wagner i Field’s

Hos Wagner i Field’s får du en butik med en rolig og venlig atmosfære fyldt med tøj i høj kvalitet, der giver dig rig mulighed for at blive inspireret og finde nyt yndlingstøj til tøjskabet.

 

Herretøj i høj kvalitet

I butikken finder du et stort udvalg af skjorter, jeans, bukser, habitter, sweatre, T-shirts og meget mere. Vi forhandler mærker som Lindbergh, Jacks, Wrangler og Björn Borg. Alle brands lever op til vores høje standarder om stil, kvalitet og design. Udover det klassiske herretøj, finder du også sko og accessoires som slips, butterflys og bælter.

Kort sagt finder du alt det, du har brug for til en smagfuld garderobe hos Wagner.

 

Professionel betjening med et glimt i øjet

En tøjbutik er ikke bare et sted, hvor man går ind og køber sit tøj. Det er også et sted, hvor man får hjælp og vejledning til stil, pasform og farvevalg. Sådan er det i hvert fald i Wagner. Vi følger tidens trends og kender vores varer ud og ind, så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige outfit til festen, hverdagen eller arbejdet. Vi arbejder altid på, at give dig en positiv oplevelse fra du træder ind i butikken, til du for første gang har dit nye tøj på.

 

Vi glæder os til at se dig i Wagner.

Deals and News Wagner

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider
Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top