Download vores gratis app Field's ? Klik her

Zizzi i Field's

Shop visual Zizzi

Vis på kort

Åbningstider

Kl. 10-20

Kontakt

53391593

Butikker Zizzi

Ny Zizzi butik med banebrydende indretning i Field's

Når det danske succesbrand Zizzi åbner butik i Fields kan man opleve en stilfuld indretning, hvor sans for detaljerne sætter kundernes behov i fokus.

Æstetikken er i højsædet, når danskejede Zizzi byder kunderne velkommen i sin butik i Field's. Her er art deco referencer mikset med rene, skandinaviske linjer, og bløde draperinger, smagfulde farver og blankpoleret messing er noget af det, der umiddelbart falder i øjnene. Selv duften er der tænkt over. Men der ligger også store overvejelser bag de helt små og mindre synlige detaljer, som kan være med til at fuldende shopping-oplevelsen.

Især har der været fokus på at skabe rummelige prøverum, hvor lyssætningen er varm og behagelig, og en smuk propel sikrer en tilpas temperatur. Alt sammen finesser, der er med til at gøre butikken og i særdeleshed prøverums-faciliteterne imødekommende og trygge.

Zizzi ligger stor vægt på, at kunderne skal have lyst til at få butiksoplevelsen med og ikke mindst få optimal, professionel rådgivning og vejledning fra butikkens ansatte. Udover personalets solide ekspertise, når det gælder pasform og styling, gør butikkens øvrige indretning det også nemt for kunderne at finde inspiration i de nyeste trends og tendenser.

Butikken i Fields, er en af de første Zizzi-butikker, der er bygget efter det nye designkoncept, men snart følger flere i både Danmark, Norge, Finland og Holland.
Field's er en placering som passer godt ind i vores ekspansionsplan, hvor vi er sikre på at vi gennem denne nye butik kan skabe gode oplevelser for vores kunder. ” siger Michael Therkildsen, der er Retail Area Manager hos Zizzi.

Du finder ZIZZI på Plan 1, ved siden af Pandora. 

FAKTA om ZIZZI:
Zizzi er et dansk baseret fashion-brand,specialiseret i trend og fitting til størrelse 42-56.
Zizzi er grundlagt i 2000 og har i dag 120 butikker, primært i Skandinavien, og webshop i 5 lande.

Deals and News Zizzi

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top