Download vores gratis app Field's ? Klik her

Heat & Vape by SMOKE-IT i Field's

Shop visual Heat & Vape by SMOKE-IT

Vis på kort

Åbningstider

10-20

Kontakt

20 69 94 82

Butikker Heat & Vape by SMOKE-IT

I HEAT & VAPE by SMOKE-IT finder du et bredt udvalg af røgfrie produkter til den voksne ryger. Vi har et tilbud til alle dem, der gerne vil fortsætte med at nyde nikotinprodukter, men som søger bedre alternativer, der er mindre skadelige end almindelige cigaretter.

 
HEAT & VAPE by SMOKE-IT er et samarbejde mellem Danmarks førende e-cigaret firma, SMOKE-IT, og Philip Morris, der har udviklet det røgfrie alternativ, IQOS, en af verdens mest avancerede elektroniske produkter til opvarmning af tobak. SMOKE-IT har et bredt udvalg af e-cigaret-produkter, der ikke indeholder tobak. Mens IQOS er baseret på ægte tobak, der opvarmes i stedet for at brænde, hvilket betyder, at der ikke udvikles røg, aske og cigaretlugt.
 
En røgfri fremtid!
I HEAT & VAPE by SMOKE-IT vil vi ændre den traditionelle oplevelse af rygning og skabe en røgfri fremtid - til fordel for alle. Se vores store udvalg af røgfrie produkter i butikken.

Hvis du ikke er ryger i dag, så start ikke. Det bedste du kan gøre som ryger er at stoppe med at ryge. Hvis du ikke stopper, så skift til røgfrie alternativer så som e-cigaretter eller opvarmet tobak.

HEAT & VAPE by SMOKE-IT spørger om billede-ID og sælger kun til voksne over 18 år. 

Hjemmeside: https://www.smoke-it.dk/ og https://dk.iqos.com/da          

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage 10.00 - 20.00 / Weekender 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05
> Kontakt os

Top