Mode
Bolig

Magasin i Field's

Magasin har 2 etager fyldt med en lang række internationale modebrands, hud- og duftpleje, interiør og en lille afdeling med Mad & Vin. Her finder du alt det nye, den perfekte gave og lækkerier i form af chokolade og andre søde sager.
Services
Har du en særlig begivenhed, som du skal finde et helt særligt outfit til? Vil du gerne upgradere din garderobe? Eller mangler du hjælp til, hvad der klæder dig? Så drop turene i prøverum med tøj, som af uransaglige årsager bare ikke VIL passe. Magasins dygtige Personlige Shoppere står klar til at guide dig til din stil – ganske gratis! Find ud af mere her: https://bit.ly/3a2TK3O

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse.

Miljø- og samfundsansvar

Magasin har en mission: Great Product, Great Price, Great Feeling.  Dette taler ind i vores slogan, House of Most Loved Brands.
Magasins ansvar er derfor baseret på to kerneprincipper, der er udviklet på baggrund af Magasins eksisterende DNA: ærlighed og ægthed.
Ærlighed betyder at Magasin kommunikerer troværdigt og åbent og tager ansvar for, hvad Magasin siger, til hvem og hvad konteksten er. Troværdighed skabes gennem kortlægning, overblik, dyb forståelse af egen organisation samt udvikling af konkrete retningslinjer og kommunikationsgange. På det grundlag kan der kommunikeres ærligt.
Ægthed betyder, at Magasin sætter gode produkter, holdbarhed og kvalitet i højsædet. Det betyder også at Magasin bestræber sig på at kunne levere resultater, der taler et enkelt og troværdigt sprog, når det kommer til ressourceforbrug og etiske retningslinjer, og at såvel produkter som virksomhed lever op til det, der loves.
Læs mere om Magasins miljø- og samfundsansvar her: https://bit.ly/2t9R8R1

Kunde-fordele

Hos Magasin kan du blive Goodie kunde. Her får du adgang til en lang række fordele i Magasin. Du bliver inviteret til vores VIP-aftener, du får adgang til events og forkælelse, men du kan også komme til mindst 12 shoppeweekender om året – hvor du får 20% på en masse varer.
Læs mere her: https://bit.ly/2NyCXw3

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Magasin

Magasin ligger både på plan 0 og 1. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0 eller 1. 
Du Finder indgangene til Magasin foran Bilka, H&M, Kaufmann og Orion.
magasin-874

Magasin

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Magasin

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Sam's
Åbent
Message
Åbent
Deichmann
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!