Mode

Vi har en passion for sko – og vi elsker at dele den med jer! 

Brandet Apair startede op i København i 1995 og stortrives både i Danmark og internationalt.

Apairs egne kollektioner er designet af to kvinder, der begge har mere end 20 års erfaring i mode, trends og sko, og produceres i Italien af nogle af de bedste kunsthåndværkere i verden.

Alle Apair produkter skal have karismaen af ’dristig sødme’ og understrege individualiteten og personligheden for den person, der bærer dem.

Målet er at forhandle de bedste produkter, i den bedste kvalitet, og fra de bedste niche mærker i mode branchen.
 
Vi har nu fået den fantastiske mulighed at kunne åbne en midlertidig pop-up, hvor vi sælger ud af kvalitetsvarer til fantastiske priser. I butikken i Field’s vil du udover vores eget brand Apair finde specielle brands som Méline, Rocco P, Mexicana, Fauzian Jeunesse, Rabens Saloner, Alexander Hotto, Corvari, R.M. Williams, Voilé Blanche og mange flere. Vi har alt til den moderne kvinde og mand, og glæder os utroligt meget til at byde velkommen i vores nye Happy Outlet i Field’s.
  

Find Apair

Apair ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Kaufmann. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevatoren til plan 1. 
 
apair logo

Apair

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Lindex
Åbent
Zizzi
Åbent
POP-UP BUTIK
VILA
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!