Mode

Bertoni i Field's


Kom ind til Bertoni i Field’s og find herretøj i god kvalitet. Vores Bertoni brand er til den stilbevidste mand og henvender sig primært til mænd, der går op i en trendy tøjstil med fokus på design og detaljer.
Tøjet fås til fornuftige priser, trods det at vi lægger meget vægt på kvalitet. Bertoni-mærket er kendetegnet af at følge med tiden og at inspirere målgruppen med lækkert tøj, der er i tråd med de seneste tendenser. Find skjorter, bluser/sweatshirts, t-shirts, strømper, bælter, cardigans, overtøj m.m., når du besøger en Bertoni-butik.
Bertoni startede op i Århus i 1972 og har siden været indbegrebet af et skarpt skandinavisk udtryk – trods det, at navnet er italiensk. Bertoni er på flere europæiske messer hvert år og designer en ny kollektion 4 gange om året. Foruden at Bertoni har butikker i Danmark, kan du også finde Bertoni-butikker i Irland og Norge.
Services
Vi hjælper dig gerne med at finde din rette tøjstil og inspirerer dig gerne til at få helt nye detaljer ind i din garderobe. Vi har altid gode idéer til tøjsammensætninger, gaveidéer eller til at du får størst udbytte af dit måske knappe tøjbudget. Vi har indimellem gode tilbud, men vi er også kendt for at have klassisk tøj, der holder sig pænt i flere sæsoner. Vi har alt til din tøjstil, uanset om du ofte skifter din garderobe ud eller har brug for råd og vejledning til at føle dig godt klædt på. Vi rammer derfor bredt, når vi henvender os til den moderne mand.
Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

-Vi har bomulds tshirts og uldtrøjer der er økologiske. 
-Hos os kan du aflevere sit slidte/brugte tøj til reproduktion.  

Kunde-fordele

Som kunde i ARKET kan det godt betale sig at tilmelde sig nyhedsbrevet. Her er der fordele som f.eks. PRE SALE. Ved tilmelding til nyhedsbrevet får du 10% rabat i butikken.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Bertoni

Bertoni ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Jack & Jones. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

 
bertoni-838

Bertoni

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Pandora
Lukket
Glitter
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!