Bfhus 1920 x 580 1 of 1
Restauranter

Bøfhus / Steakhouse

Savner du en god bøf, så bør du komme forbi Bøfhus / Steakhouse. Du får saftige bøffer tilberedt efter dine egne ønsker komplimenteret af velvalgte vine. Bøfhus / Steakhouse giver dig og din familie de perfekte rammer for en hyggelig aften. Måske foretrækker I i stedet en lækker frokost på en lørdag, efter indkøbene er ordnet?
Vi har et menukort med mange lækre retter, så du fx kan tage en 3-retters menu eller vælge en grilloplevelse som hovedret. Prøv også vores ta’ selv salat som tilbehør til vores hovedretter. Vi har også frokostmenuer mellem 11 og 16. Prøv fx vores lækre frokostbøf, der er en flankesteak med sprøde kartoffelskiver og whiskeysauce til. En klassiker, når du vil forkæle dig selv sammen med familie eller venner. I kan også prøve husets burger, hvis I vil have en hurtig frokost.

Vi har naturlivis også børneretter. Vores restaurant er derfor et perfekt valg, hvis I har børn med på indkøbsturen i Field’s, der eksempelvis elsker en god fiskefilet med pomfritter.
Vi bruger altid gode og friske råvarer og bøfferne serveres med tilbehør efter eget valg.
Vi ser frem til at servere en god steak for dig og vi er også det perfekte mødested for dig, der måske gerne vil have en pause fra indkøbene og måske kan nøjes med en velsmagende snack/forret. Her kan du eksempelvis vælge en portion nachos med guacamole.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Bøfhus

Bøfhus ligger på plan 2 i vores Food Lounge. Du finder Bøfhus ved siden af Milano. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 2. 

 
b-fhus-steakhouse-650

Bøfhus / Steakhouse

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE