Bolig

Bolia.com i Field's

Besøg den danske boligkæde Bolia i Field’s, når du leder efter unik inspiration. Her er et stort udvalg af skandinaviske kvalitetsmøbler. Bolia har sit eget designteam og lægger vægt på enkelthed – også i produktionsleddet, så vi ikke bruger udgifter på mellemled og lagerudgifter. Det gør, at du kan få innovative designermøbler til overkommelige priser. Enkelhed, funktionalitet og ærlige materialer er, hvad vi lægger vægt på.

Når du besøger en Bolia møbelbutik er den designet til at tale til alle dine sanser. Lige fra den diskrete blomsterduft til den seneste lounge musik, mixet eksklusivt for Bolia. Tag dig en kop lækker økologisk kaffe eller en kop varm kakao, prøv vores møbler og føl vores materialer - eller kig dig omkring og lad dig inspirere af vores brede sortiment.
Services

Vores møbelbutikker og medarbejdere er udstyret med den nyeste teknologi  iPads, 3D indretningsprogrammer og apps – og med en passion for design. De er klar til at give dig personlig vejledning og service, som du ikke oplever andre steder.

Miljø- og samfundsansvar

  • Alle vores stofmøbler er OEKO-TEX certificeret, som sikrer rene materialer produceret under ansvarlige forhold.
  • Alle vores træmøbler er FSC-certificeret træ.
  • Vores bæreposer er af pap og ikke plastik.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Bolia.com

Bolia.com ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Sam’s. Den nærmeste indgang er apotek-indgangen fra Field’s promenade. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

 
bolia-com-893

Bolia.com

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Bahne
Åbent
Imerco
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!