Kultur
Livsstil & Underholdning

INFORMATION VEDR. BOUNCE

BOUNCEinc. er lukket pr. 23. juni 2020
Alle henvendelser vedr. BOUNCEinc bedes rettet til:
Advokat Matilde Ambrosius-Thyssen 
Email: MAAT@bechbruun.com  

Field’s har ikke mulighed for at hjælpe med at besvare henvendelser og spørgsmål.

 

 

BOUNCE i Field's

BOUNCE Danmark er et sjovt, spændende og nyt koncept inden for action-sport og fitness. BOUNCE er en international sensation som blev grundlagt i Melbourne, Australien i 2012, og siden har BOUNCE spredt sig over hele verden. Den adrenalinfyldte arena er kendt, som en af verdens bedste indendørs eventyr-parker og huser alt fra trampoliner af Olympisk (OL) kvalitet til parkour- og freerunning områder, dodgeball, slam dunk og den helt unikke forhindringsbane X-park. Her kan små som store både finde udfordringer og aktiviteter, der passer til lige præcis deres niveau. Hvad end du er en trampolin mester eller ønsker at afprøve dine parkour-evner for første gang, finder du det hele i BOUNCE.

Ønsker du ikke at begive dig ud i action-sport, kan du nyde en kold eller varm drik og snack i vores café, udstyret med masser af strømstik, gratis WiFi og behagelige siddepladser, hvorfra der er udsigt til hele venue. Caféen tilbyder et varieret udvalg, inklusiv glutenfri, laktosefri, vegetarisk og halal muligheder. Vores personale er altid til rådighed, hvis du har spørgsmål.

Miljø- og samfundsansvar

BOUNCE understøtter et grønt miljø og har bl.a. skiftet fra plastik til biologisk nedbrydelige sugerør samt afskaffet plastiklåg til kaffebægre og slush-ice, samt plastikbestik. Vi undgår madspild så vidt muligt og affaldssorterer desuden i 9 kategorier. Al pant går til Dansk Retursystem. Der er også kundevenligt affaldssortering lige ved caféen.
BOUNCE er handicapvenligt og har lifter, så alle kan bevæge sig frit rundt. 
BOUNCE støtter jævnligt humanistiske organisationer såsom Red Barnet, Dansk Røde Kors, krisecentre m.fl., og har indgået et fast samarbejde med Global Dignity. 

Kunde-fordele

Når du besøger BOUNCE, får du én ekstra times gratis parkering ud over den time Field's giver dig. D.v.s. 2 timer i alt. Henvend dig i BOUNCE's café for at registrere din nummerplade. BOUNCE er en del af Field’s MyPlays loyalitetsprogram, hvor du kan få opnå bonusser.
 
Søger du praktikplads og finder BOUNCE interessant? Send os en ansøgning på info@bounceinc.dk. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find BOUNCE

BOUNCE ligger på plan 2 ved siden af Burger King. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevatoren til plan 2. 

 
 

 

bounce-inc-master-481

BOUNCE

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

NYHEDER & EVENTS

Påskeæg med hop i!

Oplevelser for børn

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE