Mode

Calvin Klein i Field's

De skræddersyede blonder og lette silhuetter suppleres af diskrete logoer og silkebløde materialer i Calvin Kleins undertøjsserie til kvinder. Lige meget om du er til elegant lingeri eller Calvin Kleins klassiske, sporty logoundertøj i bomuld, så kan du finde dameundertøj i høj kvalitet i Calvin Kleins nye butik i København.

Calvin Kleins herreundertøj blander urbane toner med solide, stærke farver i bomuld. Du går ikke galt i byenmed et par klassiske herreunderbukser fra Calvin Klein. Hvis der skal mere fart over feltet, kan du også finde herreunderbukser med logoer, mønstre og striber i Calvin Kleins nye butik i Field’s.

Modern Cotton er den fælles teknologi for både Calvin Kleins undertøj til mænd og kvinder. En behagelig pasform, en optimal åndbarhed og et stilfuldt udseende er synonymt med Calvin Kleins tidløse designs til både ham og hende.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Calvin Klein

Calvin Klein ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af Flying Tiger Copenhagen. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

 
calvin-klein-455

Calvin Klein

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

H&M MEN
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!