Mode

Calvin Klein i Field's

De skræddersyede blonder og lette silhuetter suppleres af diskrete logoer og silkebløde materialer i Calvin Kleins undertøjsserie til kvinder. Lige meget om du er til elegant lingeri eller Calvin Kleins klassiske, sporty logoundertøj i bomuld, så kan du finde dameundertøj i høj kvalitet i Calvin Kleins nye butik i København.

Calvin Kleins herreundertøj blander urbane toner med solide, stærke farver i bomuld. Du går ikke galt i byenmed et par klassiske herreunderbukser fra Calvin Klein. Hvis der skal mere fart over feltet, kan du også finde herreunderbukser med logoer, mønstre og striber i Calvin Kleins nye butik i Field’s.

Modern Cotton er den fælles teknologi for både Calvin Kleins undertøj til mænd og kvinder. En behagelig pasform, en optimal åndbarhed og et stilfuldt udseende er synonymt med Calvin Kleins tidløse designs til både ham og hende.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Calvin Klein i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Calvin Klein

Calvin Klein ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af Flying Tiger Copenhagen. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

 
Save Icon selectedSave Icon
calvin-klein-455

Calvin Klein

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Pieces
Lukket
TILBUD
Name It
Lukket
JD Sports
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!