det lile desserthus 1920_ny
Restauranter

DET LILLE DESSERTHUS ÅBNER LØRDAG 27. MARTS KL. 12

Det Lille Dessert Hus er Fields' første dessert cafe, med et væld af lækre produkter, hvor smag, kvalitet og udseende går op i en højere enhed.

Du kan med fordel træde inden for hos os, hvis du har en sukkersød tand, da vi har noget for enhver smag. Er du til italiensk is så har vi det lækreste Moo Moo Gelato, lavet på traditionel italiensk vis, samt vegansk is og ikke mindst keto-venlig is.

Derudover kan man sætte tænderne i de lækreste flying Donuts, et væld af diverse kager og sidst men ikke mindst crepes. Hvem kan modstå en lækker pandekage med nutella? Det kan vi i hvert fald ikke.

Som krølle på halen, forhandler vi kaffe brygget på ny-ristede økologiske bønner fra Nordic Roasting. Har du derfor lyst til en Café Latte, Flat White, Cortado eller bare en Americano, så læg endelig vejen forbi os.

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Det Lille Desserthus

Det Lille Desserthus ligger i biografbygningen overfor Ørestad Metro og ved Gorm’s. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og gå ud af Field’s og hen til biografbygningen

det lille desserthus

Det Lille Desserthus

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE