Services

Estate i Field's

Vi har et stort lokalkendskab og et indgående kendskab til hele Ørestad gennem vores mange års erfaring som ejendomsmæglere på Amager. Vi tilbyder dig derfor de bedste forudsætninger for en vellykket bolighandel, fordi vi ønsker at gøre en forskel for alle vores kunder, der køber og sælger bolig i Ørestad og på Amager.

At købe eller at sælge en bolig, er en af de største og vigtigste beslutninger, vi træffer her i livet. Kom derfor ind hos din nye ejendomsmægler i Ørestad, Estate, og få en uforpligtende snak. Vi synes, det er vigtig, at der bag ethvert køb og salg hos Estate, altid ligger hårdt arbejde, empati og forståelse i vores arbejde.

Vi har i forvejen et stort og varieret kendskab til at sælge boliger i Ørestaden. Vi ved, hvad boligkøbere på Amager leder efter – stol derfor trygt på, at når du vælger Estate, vælger du den bedste ejendomsmægler i Ørestad og Amager. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Estate

Estate ligger i vores Biografbygning med indgang fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0 hvorefter du skal gå ud af hovedindgangen og ind i Biografbygningen fra Ørestads Blvd.

 
estate-528

Estate

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

H&M MEN
Åbent
JYSK
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!