Livsstil & Underholdning

G4ME TIME

G4ME TIME Parken er Danmarks største Gaming center, og vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde Gaming i Field’s også. Vi har 120 maskiner fordelt på 400 kvm, og vi byder alle velkomne hos os uanset alder.

Med vores smarte launch system kan du bestille mad og drikkevarer fra din PC, så du får det mest optimale ud af din Gaming oplevelse hos os. Du kan vælge at logge på med din egen spilkonto, men vi har også konto til dig, der ikke selv har en PC derhjemme. Det betyder også, at vi i nogle tilfælde kan tilbyde dig at prøve et spil inden du køber det.

Ønsker i som firma af afholde større arrangementer for ansatte, kunder mm. Så tag endelig fat i os, så skræddersyer vi et arrangement netop til Jeres behov. Polterabends, fødselsdage mm. for privatpersoner er naturligvis også noget vi tilbyder vores kunder, uanset om det er til børn eller voksne, så har vi løsningen.

Vi har spil som bl.a. Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite, League of Legends, PUBG og mange flere titler.

Børn og voksne i alle aldre er velkomne hos G4ME TIME. Børn under 10 år, dog kun i selskab med en voksen. 

BEMÆRK: G4ME TIME Field's døre lukker klokken 23:00, så seneste ankomst for gæster/bookinger ville være klokken 23:00. 
Allerede fremmødte gæster er selvfølgelig velkomne til at blive til det faktiske lukketidspunkt. Man skal dog have forladt Field's fællesområder senest kl. 01:00


SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra G4me Time i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find G4ME TIME
G4ME TIME ligger på plan 2 ved siden af Dalle Valle. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen overfor Ørestad St. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevatoren til plan 2.

Save Icon selectedSave Icon
Game Time

G4ME TIME

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Babysam
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!