Elektronik
Livsstil & Underholdning

GameStop i Field's

Field's kan desværre ikke garantere at Gamestop holder åben i Field's åbningstid. 

I Field’s er der masser af gode butikker for dig, der elsker computerspil og underholdning fra den elektroniske verden. I GameStop (EB Games) kan vi tilbyde de nyeste spil fra alle førende producenter med et kæmpe udvalg til både pc, Nintendo, PlayStation og X-Box. GameStop er også stedet for dig, der leder efter en perfekt gave til børn og teenagere. Vi har alle de underholdende computerspil, der uden tvivl gør lykke. Vi vejleder dig gerne om, hvilke der er populære, så du aldrig går galt i byen.
Stort udvalg af computerspil
Vi har en stor viden om de forskellige spil, så vi kan finde noget for enhver smag. Det er uanset, om du er hjemmevant i computerspils-verdenen eller du kaster dig ud i det for første gang. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige, så du bliver lige så bidt af den verden, som vi selv er.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 


MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find GameStop

GameStop ligger på plan 0 ved siden af Friluftsland. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

gamestop-22

GameStop

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

NYHEDER & EVENTS

International Videospil Dag - 5 Fede spilnyheder ifølge Gamestop

Nyhed!

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

iExpert
Lukket
YouSee
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!